Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sere Transilvania Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solar tunel 6x20m, o folie
267036
Brand
Sere Transilvania
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Solar tunel 6x20m, o folie

Dimensiuni

Latime: 6m
Lungime: 20m
Inaltime la coama: 2,95m
Inaltime la tiranti: 2,35m
Distanta dintre arce*: 2,50m

*Distanta dintre arce este standard de 2,50m. In zonele afectate de zapada aceasta se poate proiecta la 2m sau 1,5m, la cerere. Pretul se va modifica in functie de distanta solicitata.

Structura

Structura metalica este realizata din teava rotunda din otel E260 premium, galvanizare Sendzimir 275g zinc/mp. Arcele au un diametru de 60mm cu grosime in perete de 1,5mm. Imbinarea profilelor se face telescopic, iar prinderea cu suruburi de calitate clasa 8.8. Prinderea structurii se face in cuzineti (pahare) de beton.

Acoperire

Intreaga suprafata a solarului este acoperita cu folie triplustratificata de 200μm. Folia este termica si prezinta urmatoarele proprietati: rezistenta UV (ultraviolete), EVA (elongatie 600%), strat exterior anti-praf, transparenta 90%, difuzie 25%, strat interior anti-condens, grosime 0,20mm, garantie de 45 de luni si durata de viata de 72 de luni (6 ani).
Prinderea foliei pe structura se face prin clipsare in profile din aluminiu cu baghete din PVC, aceasta fiind varianta cea mai de calitate a clipsarii foliei.

Acces si ventilare

Porti duble batante aerodinamice, pe ambele frontoane cu rol de ventilare si acces.

Transportul si montajul nu sunt incluse in pret. Se solicita un avans de 60% la plasarea comenzii.
Dimensiunile solarului pot fi personalizate dupa nevoie si disponibilitate. Va rugam sa ne contactati daca doriti alte dimensiuni pentru un solar tunel.
Din Gura in Gura