Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Solar de legume pentru familie, 4 x 10,5m

0 stars: 0.00 din 0 pareri

103649
Brand
Sere Transilvania
Descriere
Solar pentru famili pentru cultivarea legumelor. Solarul are latime de 4m si lungime de 10,5m, este inalt de 2,5m si are o distanta intre arce de 1,5m.

Structura este din otel galvanizat si este acoperita cu folie triplustratificata de 200 microni, care este termica, rezistenta la UV si elongatie si are strat interior anti-condens si strat exterior anti-praf.

Echiparea standard cuprinde: structura si elementele de fixare, profile tub pentru ancorarea in beton a structurii, folia de acoperire si elementele de fixare a foliei pe structura si 2 usi de acces.

Optional va putem pune la dispozitie si alte echipamente precum sistem de irigare prin picurare in solar, clipsarea foliei cu profil de aluminiu perimetral si ancora de fixare fara beton (prin insurubarea ancorelor in sol). Aceste optionale se pot face contracost. Pentru preturile optionalelor ne puteti contacta.

Pretul nu include transportul si montajul. Solarul vine insotit de un manual de instalare foarte detaliat, poate fi instalat de client.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura