Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sere Transilvania Sa
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Ciupercarie 6x10,5m pentru champignon
54209 €
Brand
Sere Transilvania
Cod produs
CIUP6x10,5
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ciupercaria este formata din zona de productie si un spatiu tehnic, si este echipata cu rafturi pentru cultivarea ciupercilor champignon si cu diverse echipamente tehnologice.

Zona de productie este de 6m latime, 10.5m lugime, cu o suprafata de 63mp. Inaltime la coama este de 3.90m, iar inaltimea la tirant de 2.75m. Structuraeste din otel galvanizat tip E260, cu diametrul stalpilor si al arcelor de 60mm. Arcele si stalpii sunt zabreliti si sunt pozitionati la un pas de 1,5m. Acoperirea si izolarea termica la acoperis - la exterior folie triplustratificata alb/verde de 250 de microni, vata minerala de sticla (20cm) intre folii, la interior folie transparenta de 200 de microni; Acoperirea si izolarea termica la frontoane si partile laterale: cu panouri sandwich de 80mm. La colturi inchiderile se pun coltari de aluminiu.

Spatiul tehnic este de 6m latime, 4.5m lungime, cu o arie de 27mp. Inaltime la coama este de 3.90m, iar inaltimea la jgheab de 2.75m. Structura si acoperirea si izolarea termica la acoperis, frontoane si partile laterale este identica ca si la ciupercarie.

Zonele de acces: 3 usi de acces (0,9mx2,0m) izolate cu panouri de poliuretan, pozitionate longitudinal.

Ciupercaria este echipata cu rafturi si cu echipamente tehnologice de control si climatizare. Pentru mai multe detalii legate de acestea ne puteti contacta.

Pretul nu include TVA, transport si montaj structurii (pretul include montajul si punerea in functiune doar pentru echipamentele tehnologice si sistemul climatic cu conditia unei programari prealabile si decontarea cheltuielilor de transport pentru echipa, cazare si masa pentru 4 persoane pentru pana la 6 zile.)

Fabricam ciupercarii la cheie de diverse dimensiuni. Pentru o oferta personalizata va rugam sa ne contactati.
Din Gura in Gura